Λίγα λόγια για εμάς


Η ιδέα για τα "3 little pigs" γεννήθηκε ένα φθινοπωρινό μεσημέρι μεταξύ αστείου και σοβαρού. Με κίνητρο την αγάπη για το χειροποιήτο, μότο μας το "ισχύς εν τη ενώσει" και μια δόση αυτοσαρκασμού αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τα ταλέντα μας ελπίζοντας να προσφέρουμε κάτι καινούριο και φρέσκο. Και ποιές είμαστε εμείς???

Ας συστηθούμε λοιπόν!Γουρουνάκι 1 (ο εγκέφαλος μάλλον εκείνο με το πέτρινο σπιτάκι) : Η Ελένη ή αλλιώς Maiko είναι η κοκέτα της ομάδας. Αυθόρμητη , χαμογελαστή και κοινωνική κρύβεται πίσω απο όλες τις επικοινωνίες της σελίδας και όλα τα διαδικαστικά. Καμιά φορά παρασύρεται απο τα άλλα δύο γουρουνάκια και μπαίνει και εκείνη στο δημιουργικό "χορό"!

Γουρουνάκι 2 (η ονειροπαρμένη μάλλον εκείνο με το αχυρένιο σπιτάκι): Η Ιωάννα ή αλλιώς Puccarina είναι η κλαψιάρα της ομάδας. Ανασφαλής, ρομαντική και ενθουσιώδης κρύβεται πίσω απο τις τσόχινες δημιουργίες και τους πίνακες. Άδυνατον να συγκεντρωθεί σε ένα μόνο πράγμα πετάει απο σύννεφο σε σύννεφο ευτυχώς έχει τα άλλα δύο γουρουνάκια να την επαναφέρουν στην τάξη!

Γουρουνάκι 3 ( η απαιτητική μάλλον εκείνο με το ξύλινο σπιτάκι ): Η Ευτυχία ή αλλιώς Fuku είναι η μικρή της παρέας. Λατρεύει το μαύρο, αποζητά την τελειότητα μέχρι τελικής λεπτομέρειας και κρύβεται πίσω απο τα κοσμήματα και τα τσόχινα. Ψάχνει συνεχώς για καινούριες ιδέες, δημιουργεί με πάθος και ακρίβεια ξεχνώντας πολλές φορές πως πρέπει να χτίσει και ένα σπίτι....
(Τα δύο άλλα γουρουνάκια της έχουν φοβερή αδυναμία μιας και είναι η μικρή τους)Φυσικά ιστορία με τρία γουρουνάκια χωρίς κακό Λύκο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χεχε.
Αν θέλετε να μάθετε γιαυτόν δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα κάνει την εμφάνιση του ;)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου